8 Mac 2018

Panduan Mengatasi Masalah Microsoft Office Tidak Boleh Di Uninstall

  broayietech       8 Mac 2018Anda mengalami masalah pada microsoft office, dimana tidak dapat di uninstall berkemungkinan file office mengalami masalah atau file tidak complete, pada artikel kali ini broayietech.com berkongsi dengan anda panduan mengatasi masalah microsoft office tidak dapat di uninstall.

Semasa anda melakukan proses add / remove program yang terdapat pada control panel, tiba-tiba keluar seperti gambarajah dibawah.

Jangan terus reformat laptop atau komputer anda, ingat jika anda sering melakukan reformat jangka hayat hard disk berkurangan, caranya anda download perisian DISINI, anda siap muat turun perisian, double klik pada perisian , akan keluar seperti gambarajah dibawah.

Klik Button Next,akan keluar seperti gambarajah dibawah.

Tunggu sehingga proses seleasi, maka akan keluar seperti gambarajah dibawah.

klik button next, anda tunggu sehingga prosses seterusnya dimana anda akan ditanya samada ingin complete uninstall microsoft office atau tidak, jika anda ingin uninstall makan klik pada yes, seperti gambarah dibawah, tunggu selesai..


Selesai uninstall microsoft office, klik button close dan restart laptop atau komputer anda, anda boleh install balik microsoft office samada 2010,2013,2016 atau 365.

Jika anda rasa artikel ini memberi manafaat, jangan lupa klik pada button share dibawah atau like artikel ini.
logoblog

Thanks for reading Panduan Mengatasi Masalah Microsoft Office Tidak Boleh Di Uninstall

Newest
You are reading the newest post

Tiada ulasan:

Catat Ulasan